Lainaa.com

Kuulumiset trimmauksen ja koirien parissa

Vain minä ja koira

24.10.2012, Hilu

Tänään on vaihtelun vuoksi hieman rauhallisempi päivä tulossa. On jopa aikaa käydä päivittämässä blogiakin. Itse pyörin Facebookissa päivittäin, joten siltä osin Facebook sivustoja tulee päivitettyä paljon useammin. Kannattaa siis käydä sielläkin mikäli puuhani kiinnostavat: http://www.facebook.com/hilkantimmauspalvelu. Kuvienkin lataus on sinne helpompaa, joten mukavuudenhaluisena tulee usein valittua helpompi vaihtoehto 🙂

Eilisen onnistuneen cockerin kuvan halusin vielä jakaa täälläkin sillä omistajatkin olivat aivan haltioissaan, että heidän cockerinsa voi todella näyttää cockerilta. Aikaisemmin vain kymppiterän alasajon sijasta jätin jonkun verran myös koristekarvoja. Suloinen tapaus.

Meillä on aina trimmin jälkeen koirien kanssa rauhallinen meininki. Saavat vipeltää huoneessa vielä ennen omistajan tuloa. Tilat ovat tosi rauhalliset, hiljaiset ja rennot mistä olen oikein tyytyväinen sillä hötkymmätkin koirat rauhottuvat yleensä jo viidessä minuutissa kun ei ole mitään syytä sressata. Huoneessa ei radio pauhaa tai mitään vastaava. Trimmaustilanteessa on vain minä ja koira.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *