Formula 1 VPN-Suomi

Kuulumiset trimmauksen ja koirien parissa

Korvakarvat saa kyytiä!

27.02.2012, Hilu

Meidän papillon Igge ei saa kasvatettua papillonille ominaisia pitkiä korvahapsuja/karvoja. Meidän vanhempi haukku on keksinyt, että korvahapsuista on juuri sopiva ottaa kiinni silloin kuin kuin pikkuinen härnää tarpeeksi. No, päätin kasvattajan ohjeistuksien mukaan ostaa suihkutettavaa koirien turkin hoitoainetta, jotta karvat eivät katkeisi niin helposti kovemmankin temmellyksen lomassa. Ostin aineen Stockalta sillä oli sunnuntai ja Forumin Musti ja Mirri ei ollut auki. Suihkutettava hoitoaine maksoi 20 €. Eikä todella ollut rahanarvoinen ostos. Aine tuoksui aivan kuin hiuslakalta, siis todella vahvalta! Lisäksi teki turkin jopa rasvaisen näköiseksi, pyh En suosittele.(Kuva ylempi.)

Oikein super hyvä tuote karkeakarvaisille roduille, tuomaan turkkiin volyymiä joka samalla ravitsee–> Cholestrol. Hyvä esim. westien pään trimmauksen jälkeen lisätään samoin kuin ihmisten hiusvahaa. Tilasin postitse Salon Black&Tan:istä. (Kuva alempi.)


2 vastausta

  1. Hilu sanoo:

    Kiitos hyvästä vinkistä ;)!

  2. Ansku sanoo:

    Tuota Cholestrolia tai kolestraalia kannattaa käyttää myös westin pään trimmauksessa apuaineena niin saa kauniisti ja helposti pyöreän pää karvan. Eli ensin kolestral karvoihin ja liitua päälle niin on muotoiltavissa pyöreäksi ja näkee mistä nyppiä että tulee pyöreä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *