Lainaa.com

Kuulumiset trimmauksen ja koirien parissa

Kiharakarvaisia katukuvassa

03.10.2012, Hilu

Hui!
Aika kuluu kuin siivillä! Juurihan vuosi oli vielä aluillaan ja monet suunnitelmat olivat vielä ajatustasolla. Näinhän se menee. Siksi on vaan aina jotain halutessaan toimittava eikä vain pohtia ”että sitten joskus…”.
No, hieman tämänhetkisestä arjestani sen verran, että trimmauksia on riittänyt oikein mukavasti. Toki enemmänkin pystyy ottamaan vastaan. Lauantaitrimmipäivät on otettu ilolla vastaan, joka on ihan ymmärrettävää. Arkisin työpäivän jälkeen monella on tosi kiire aikataulu, joten viikonloppu on enemmän kuin passeli oman lemmikin hoitotoimenpiteille.
Viime viikonloppuna olin snautserien rotutrimmauskurssilla Eila Kettusen opettamana. Hänellä on oma kenneli nimellä Kennel Eipä’s. Paljon tuli taas uutta tietoa mistä on varmasti apua jatkossa kun snautsereita, käppänöitä ja reeseneitä trimmaa.
Täällä keskustan katukuvassa nopeasti näkee mikä rotu on suosiollisesti nousujohteessa ja viimeaikoina on varsinkin lagottojen määrä noussut hurjasti. Myös espanjanvesikoiria on suht paljon ja myös hieman harvinaisempia roduista on ruvettu kiinnostumaan esim. portugalinvesikoirasta sekä ranskanvesikoirasta eli barbetista. Energisiä rotuja kaikki eli kunhan saavat vain paljon paljon liikuntaa ja aktiviteetteja niin pysyvät enemmän kuin tyytyväisinä 🙂 Nämä rodut ovat siis yleistyneet myös omalla vastaanotollani.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *